در این مقاله سعی داریم تا به شرح انواع سیم خاردار و کاربرد های آن بپردازیم. سیم خاردار یکی از پرکاربرد ترین لوازم است که برای جدا سازی فضا های مختلف و ایجاد امنیت و… کاربرد دارد.
سیم خاردار خطی
سیم خاردار خطی معمولا از 2 رشته سیم مفتول ساخته می شود. قطر این رشته سیم ها 2 یا 2.5 میلی متر است که یکی از سیم ها به عنوان پایه در نظر گرفته می شود. سیم خاردار خطی نسبت به سایر سیم خاردار ها قیمت ارزان تری دارند و از محبوبیت خاصی برخوردار هستند. معمولا از این نوع سیم خاردار روی زمین استفاده میکنند که از گالوانیزه گرم ساخته میشوند و مقاومت زیادی دارند. وزن سیم خاردار خطی بسته به نوع سفارش بین 15 تا 20 کیلوگرم متغیر است.
سیم خاردار حلقوی
سیم خاردار حلقوی دارای سه نوع هستند که به سه بخش معمولی، با خار سیمی، تبری یا لیزری تقسیم میشوند.
حلقوی معمولی: از رشته های 2.5 میلی متری ساخته شده و قطر خار های آن 2 میلی متر است. رشته های این سیم خاردار از جنس فولاد سخت است که به صورت فنری پیچ خورده است.
حلقوی با خار سیمی: در این نوع از سیم خاردار ها یک رشته سیم مفتول به قطر 3 میلی متر وجود دارد که دو رشته خار با قطر 2.5 میلی متر به دور آن پیچ خورده است.
حلقوی تبری یا لیزری: سیم خاردار تبری یا لیزری از یک رشته سیم اصلی 3 میلی متری ساخته شده که خار های آن به شکل تبر با فاصله های معین در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. جنس این نوع از سیم خاردار ها از جنس کربن است که مقاومت سیم خاردار را در برابر فشار های فیزیکی و آب هوایی مقاوم تر می کند.
بیشتر بخوانید>>>آیا کاربرد های توری پرسی را میدانید؟
کاربرد سیم خاردار ها
کاربرد سیم خاردار خطی: از سیم خاردار خطی به دلیل خطی بودن آن و مقاومتی که دارد بیشتر برای محیط های حفاظت شده و امنیتی، دور باغ هاو دیوار ساختمان های نیمه کاره استفاده می شود. همان طور که گفته شد یکی دیگر از خصوصیات این سیم خاردار این است که قیمت مناسب تری نسبت به سایر سیم خاردار ها دارد.
کاربرد سیم خاردار حلقوی: این محصول به دلیل ساختاری که دارد بیشتر روی دیورا های ساختمان قرار میدهند تا امنیت عبور مرور روی دیوار ها را برقرار کنند. لازم به ذکر است که اگر امنیت روی دیواره ها ملاک است بیشتر از سیم خاردار های تبری یا لیزری استفاده میکنند به دلیل اینکه این نوع از سیم خاردار ها در براربر فشار ها فیزیکی مقاوم تر است.